Projectontwikkeling met vooruitzicht

Projectontwikkeling en projectmanaging

Als u het kan bedenken, kan UltimateDesigns het realiseren

Als u het niet kan bedenken, dan bedenkt UltimateDesigns het wel voor u!

Projectontwikkeling en projectmanaging in de ICT

01
Web Design

Wie weet beter dan jij hoe jouw website eruit moet zien? Ultimatedesigns heeft beschikking over duizenden website thema’s waaruit jij je keuze kan maken. Vervolgens personaliseert UltimateDesigns de gehele website voor je zodat jij de website krijgt die jij wilt!

02
Applicaties

UltimateDesigns kan allerlei applicaties voor je realiseren, van telefoon apps gebouwd met het super nieuwe Ionic Framework die de applicatie naar een app die veranderd zodra het op een mobiel word weergeven.

03
Projectontwikkeling

Maar CMS systemen zoals Promon is ook goed mogelijk, deze is gebouwd met Laravel en is erg veilig, krachtig en betrouwbaar. Promon zal altijd in ontwikkeling blijven, waarbij UltimateDesigns focust op innovatie en vernieuwing.

04
Productie

Voor productie heb ik een visie; Ik zou graag willen zien dat er een win/win situatie ontstaat tussen de klant, UltimateDesigns en een derde partij. De klant wilt goedkope onderhoud aan de website en ergens in een klas zit een student die dat heel erg goed kan, maar te druk bezig is met neppe schoolopdrachten. Zie je het probleem?

05
Programmeren

UltimateDesigns is gebouwd om programmeren heen, dit is dan ook de drive van UltimateDesigns; Apps bouwen die door iedereen gebruikt kan worden omdat het makkelijk of leuk is, en hierbij de nieuwste technieken gebruiken en kunnen blijven ontwikkelen om kwaliteit te kunnen leveren.

06
Grafische vormgeving

UltimateDesigns kan u ook helpen met allerlei design klussen zoals visitekaartjes, posters, een geheel thema of een email template. U krijgt alle bestanden aangeleverd in Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en de gewenste formaat PNG of JPG. Neem contact op voor meer informatie.

Responsive Design

Responsive betekent op alle apparaten te bekijken en te gebruiken. Alle projectontwikkeling binnen UltimateDesigns zijn responsive en zullen op elk apparaat bekeken en bediend kunnen worden.

Klanten zijn nummero uno

Support en ondersteuning zijn erg belangrijk. Vooral als het aankomt in de ICT branche kan het soms erg verwarrend zijn allemaal. UltimateDesigns kan je gewoon appen, bellen, emailen of een postduif sturen en dat allemaal 24/7.

Codering

Onze codering voor applicaties zal altijd bestaan uit de nieuwere technieken, niet omdat dit altijd makkelijker is maar om veelvuldig gebruik te maken van modulair werken ( re-useability ) en gestructureerd werken ( Sneller vinden van fouten in de code ).

Documentatie

Bij de afwerking van een project of website/webshop zal er altijd gezorgd voor worden dat de klant de applicatie volledig weet te besturen en dat eventuele volgende programmeurs ook weten waar ze in aan het werk zijn.